zondag 3 februari 2019

Yes you can


Liefste jullie allemaal,
 
Gelukkig nieuwjaar, fijne feesten, vele voornemens, de beste wensen, may your dreams come true in 2019,...  Ik ben een beetje laat met mijn nieuwjaarswensen maar dat past vast onder het volgende motto :

You can't do it all today...but you can do it ! 

Ik krijg soms van die geniale ideetjes die in mijn hoofd sluimeren. 

Ideetjes die ik een tijdje probeer te negeren, een tijdje probeer uit te stellen en dan toch te cool vind om niet te doen :) 

Ideetjes die me veel tijd kosten, waar veel prutswerk voor nodig is en waar ik tijdens het uitvoeren regelmatig op vloek...en neen, die ideetjes beperken zich niet alleen tot het naaien :) 

MAAR...als het dan uiteindelijk lukt ben ik er zo blij mee ! Zo ook met mijn nieuwe trui. 
Het stofje lag al sinds begin schooljaar in de stoffenkast, op de kop getikt op een stoffenspektakel en met een lekker zachte binnenkant.
Het topplan was om de mouwen te borduren met een bloemenpatroon.

Ik excuseer me alvast voor mijn borduurtechniek aan de proffessionals, want ik heb geen flauw idee wat ik doe en red mezelf met pinterest-foto's van borduurtechnieken...

Ik bespaar jullie het aantal uren borduren met de hand (het waren er veel ;) ) maar het is gelukt !! 

Superblij met mijn Wildflower-trui! 

kleine hindernis : ik stuurde manlief naar de Veritas voor een uitwasbare pen om het bloemenpatroon te tekenen. Hij kwam fier terug met een pen die zichzelf uitwist... jammer genoeg was dat nogal letterlijk te nemen. Na een eerste keer heel het motief op de mouw te tekenen en het even weg te leggen, was het patroon gewoon .... verdwenen ! super handig zo'n pen ;) 

Stof en zo:
stof stoffenspektakel 
patroon: Emma trui by Emma&Mona, een tof gratis patroontje ( voor kids, maar past ook voor mij) 
borduurring van Pippoos
borduurgaren van de bomma

Groetjes,
Tine


3 opmerkingen: